Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Beachclub Perry's BV Gastheer/vrouw op de mooiste plek van Zeeland? Zon, zee, strand, lekker eten, TOP-service & drinks...

De student gaat allerlei werkzaamheden doen die bij dit horeca-strandbedrijf horen. Onze Beachclub heeft het liefst zo breed mogelijk inzetbare leerlingen zodat elk facet van het bedrijf zichtbaar wordt met als doel een echte horecamedewerker op te leiden. Uiteraard houden we daarbij rekening met de door jouw gekozen opleiding/richting. De werkdag is ingedeeld in twee delen, maar daarbij is flexibiliteit wel een belangrijke noemer. De zon bepaalt hoe de dag eruit ziet, met name in de zomermaanden... Onze Beachclub bestaat uit een restaurant, een overdekte veranda en een serre. We hebben buiten een groot terras, een lounge-deck, en strandterras. Een "wereldse menukaart" geeft de gast een heerlijke vakantie-ervaring. Mooie wijnen & beach-drinks maken het plaatje compleet. Je leert/werkt in een gezellig en collegiaal team van zowel vaste medewerkers als parttime én vakantiekrachten. Service en beleving staan voorop! Ben jij die verzorgde, vlotte leerling die de uitdaging aan durft?

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste, leergierige collega met interesse in het vak, vlot en verzorgd. Tikje creatief, open staan voor verandering, kunnen samenwerken, talen willen spreken/leren, stapje extra willen zetten, de gast voorop willen zetten. Het willen opdoen van kennis... want daarmee ga jij een mooie carrière tegemoet!

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een prachtig bedrijf met allerlei mogelijkheden voor een eventuele vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden op termijn. De nadruk ligt in ons bedrijf met name tussen 1 april en eind oktober. In de periode van november t/m maart zijn we geopend op vrijdag t/m zondag. Daarnaast zijn we alle vakanties geopend voor ontbijt, lunch en diner. In de zomer mag je op jouw vrije dag gebruik maken van ons strand-meubilair en de watersportactiviteiten.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder