Software developer

Plaatsbelang.nl (Prophyta) Stageplaats voor Software developers met inzicht en passie! MBO/HBO

Ben je een ambitieuze student die wil leren programmeren in de praktijk? Verlang je naar nieuwe technologieën en kunt niet wachten deze te vertalen in optimaal gebruikersgemak. Dan ben je bij Plaatsbelang aan het juiste adres! We bieden de mogelijkheid voor een afstudeerstage als junior (web)programmeur. Inhoud afstudeerstage De afstudeerstage is primair gericht op een opdracht die je voornamelijk zelfstandig uitvoert. Dit kan een onderzoek zijn of het (door)ontwikkelen van onze eigen diensten-producten. Er wordt geprogrammeerd met VueJS, PHP, JavaScript en MySQL. Tijdens de stage kom je met veel facetten van het programmeren van websites en applicaties in aanraking. Je leert de techniek achter onze websites en het ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en bouwen aan onze website. We vinden het belangrijk dat je als student weet wat je ongeveer wilt en met ons meedenkt om een goede stageopdracht te creëren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen we van jou: We verwachten dat je over de volgende kennis en vaardigheden beschikt: - Je hebt goede kennis van PHP, - Je hebt goede kennis van MySQL - Je hebt goede kennis van HTML, CSS en Javascript - Je hebt kennis van VueJs - Je beschikt over de vaardigheden om zelfstandig en in teamverband te kunnen werken - Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Jij bent: - Een MBO- of Hbo-student op het gebied van IT, Informatica of ICT, webdeveloper/ software developer

Wat biedt het bedrijf?

De afstudeerstage is primair gericht op een opdracht die je voornamelijk zelfstandig uitvoert. Dit kan een onderzoek zijn of het (door)ontwikkelen van onze eigen diensten/producten. Er wordt geprogrammeerd met PHP en MySQL. Tijdens de stage kom je met veel facetten van het programmeren van websites en -applicaties in aanraking. Je leert de techniek achter onze websites en het ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en websites. Wij vinden het belangrijk dat je als student weet wat je ongeveer wilt en met ons meedenkt om een goede stageopdracht te creëren. Daarbij verwachten wij dat je goed hebt doordacht waarin je jezelf wilt ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Stemt opdracht af, plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Maakt een technisch ontwerp voor software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Voert ICT-projecten uit
  • B1-K2-W1 Werkt samen in een projectteam
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Evalueert de samenwerking

lees verder