Medewerker productietechniek

Metagro B.V. Leerling Afmontage

Leerling afmontage Functieomschrijving Als (leerling) medewerker kom je te werken bij Metagro B.V. in Schelluinen op de afdeling Afmontage waar stalen constructies worden veranderd in comfortabele cabines. Je helpt mee met het aanbrengen van isolatiematerialen, beglazing, hang- en sluitwerk, elektrische componenten en bekabeling. Het werk bestaat afwisselend uit het ondersteunen bij losse projecten en meer seriematig werk. Profiel Voor deze interessante en veelzijdige functie zoeken wij enthousiaste en gedreven kandidaten met een opleiding op VMBO-niveau in de richting Metaaltechniek. Je hebt twee rechterhanden en vindt het een uitdaging om je verder te ontwikkelen. Verder heb je een brede technische interesse en kun je goed samenwerken. Daarnaast heb je een flexibele instelling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? * Je bent gemotiveerd en leergierig. * Je hebt technisch inzicht (doordat je bijvoorbeeld in je vrije tijd graag sleutelt). * Fysiek goede conditie. * Je bent kwaliteitsbewust (goede balans tussen kwaliteit en kwantiteit) en secuur, en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.)

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? Een enthousiast en gemotiveerd team met echte vakmensen. Bij ons staat de mens centraal. Niet alleen onze klanten, maar ook onze medewerkers. Het salaris is marktconform en je kunt meteen beginnen. De werktijden zijn van maandag tot en met donderdag van 6.30 uur tot 16.00. Op vrijdag van 6.30 tot 12.45 uur. * Wij investeren in jouw ontwikkeling d.m.v. opleidingen en trainingen. * De mogelijkheid om te werken in een 4-daagse werkweek (dus meer vrije tijd bij een fulltime salaris). * Professionele werkmaterialen en een moderne werkplaats. * Leuke collega’s, teamuitjes en teambuildingactiviteiten dankzij onze Happy Box. * Aandacht voor jouw gezondheid dankzij hulpmiddelen voor de juiste werkhouding en fruit in de kantine. * Werken aan stoere opdrachten voor grote, internationale bedrijven. * Snel op de hoogte van nieuwtjes met jouw eigen Dubbeldam-app. * Een 40-urige werkweek met ADV.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder