Kok

Brasserie Stadhuis Leerplek met een jong en gezellig team

Het serveren van lunch en diner in zijn breedste vorm. Wij serveren een eenvoudige lunch tot een uitgebreid diner. Tevens is er ook de mogelijkheid om mee te gaan op caterings.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken leergierige studenten die graag in een jong team werken en meer willen leren van wijnen, cocktails en de franse keuken

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden flexibele tijden en zorge ervoor dat je ook in het weekend een vrije dag heb.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder