Mediavormgever

Maza design TikTok Marketing voor grote bedrijven! Leer over social media marketing. Verzilver deze gouden kans.

Marketing voor klanten in de evenementen, parfums, fashion, horeca en interieur bedrijven! Als vormgever verwachten we creativiteit, passie en dat je aan de slag kunt in Adobe Photoshop. CV, portfolio en motivatiebrief zijn verplicht aan te leveren per mail op info@maza-design.nl (binnen 24 uur antwoord) Ook graag onze website www.maza-design.nl doornemen. Als media vormgever ga je aan de slag binnen een jong maar wel ervaren team. De werkzaamheden bestaan uit: - Het ontwerpen van logo's tot advertentiematerialen. - Het bewerken van short-form content. Verticale video's van 15 tot 30 seconden voor TikTok en YouTube. - Het beheren van social media kanalen met de toegewezen strategie vanuit Maza Design. - Visuele marketingvoorstellen ontwerpen voor nieuwe klanten. Bij je werkzaamheden word je volledig ondersteund door je begeleider! Je staat er zeker niet alleen voor.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een goed humeur, initiatief tonen en voor goud willen gaan. Geen 9-5 mentaliteit. Maza Design is een jong bedrijf dat snel groeit en wil jou graag een kans bieden. Voor ons is het belangrijk dat je proactief bent en bereid bent om een stapje extra te doen. Ruimte voor fouten maken is er natuurlijk, juist dan ontwikkel je jezelf. Als je skills tekort komt of nog twijfels hebt, geef deze gerust aan en wij zorgen dat we je helpen bij de ontwikkeling van die skills!

Wat biedt het bedrijf?

Een vaste baan bij Maza Design, waarin je op prestatieloon meer kan verdienen dan een gemiddeld uurloon! Wij vinden het belangrijk dat jij inzet toont, resultaten haalt en plezier hebt in wat je doet. We ondersteunen waar nodig en eisen geen onrealistische prestaties, in een beginfase zal je nog moeten wennen aan het werken binnen een online marketingbureau. Daarnaast bieden we je prima prestatieloon, een eigen werkplaats, leuke ervaringen en doorgroeimogelijkheden! We werken hard, maar genieten net zo hard. Sluit jij je aan en verzilver je deze gouden kans?

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder