Marketing & Communication Specialist

Maza design TikTok marketing voor grote bedrijven! Solliciteer via Whatsapp met CV (+ stagevergoeding)

Als marketingcommunicatie stagiaire ga je aan de slag binnen een gedreven en dynamisch team. Leer van vakexperts, ontwikkel jezelf tot een professional en bouw (leuke) ervaring op in de wereld van social media. Het bedenken en realiseren van TikTok virals is waar je je voornamelijk mee bezig gaat houden. Grote bedrijven zetten ons in voor TikTok! Het verzorgen van de Instagram, Facebook en TikTok kanalen is één van de diensten die we aanbieden. Klanten komen uit de evenementen, fashion, parfums en horecawereld. Diversiteit, uitdaging en plezier staan centraal tijdens je stage! Er is uiteraard een stagevergoeding aanwezig. Benieuwd naar meer informatie? Stuur gerust je CV en motivatie op per mail naar info@maza-design.nl Whatsappen met je CV is ook voldoende. Dat mag naar +31636024218 (let op: niet bellen!)

Naar wie zijn wij op zoek?

Als student verwachten we dat je initiatief toont, leergierig bent en bekend bent met Instagram en TikTok. Je leert hoe het algoritme werkt, hoe je creatieve concepten ontwikkeld en deze uiteindelijk resulteren in meer naamsbekendheid voor onze klanten. Maza Design organiseert give-aways, filmt, bewerkt en plaatst content op social media kanalen. Concrete werkzaamheden vanaf februari: TikTok video's maken, bewerken en plaatsen voor klanten. Je bent ook dagen buiten kantoor, naar Amsterdam en Rotterdam om te filmen. Uiteraard met een collega! De werkzaamheden kunnen veranderen, bijvoorbeeld als er nieuwe klanten/jobs bij komen.

Wat biedt het bedrijf?

Maza Design is een jong, informeel marketingbureau met leuke klanten. Jonge ondernemers die openstaan voor adviezen vanuit ons als marketeers. Je creativiteit heeft dus zeker een stem en ruimte voor ontwikkeling, je hoeft geen voorgeschreven processen te volgen zoals bij grotere corporaties. Als je goed presteert houden we je natuurlijk graag langer in dienst als parttimer of freelancer bij Maza Design. Er zijn doorgroeimogelijkheden om als vaste marketeer opdrachten voor onze klanten te verzorgen. Naast een prachtig kantoor met eigen werkruimte, helpen we je graag met jouw personal branding! :)

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder