Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant De Provenier Topper

De Provenier staat voor de Fransmoderne keuken met dagelijks verse producten; heeft service, kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Een bijzondere locatie verdient bijzonder personeel. Daarom vragen wij een toegewijde gastheer/gastvrouw (zowel parttime/fulltime met doorgroei mogelijkheden) die bedreven is in het vak en die samen met ons een unieke belevenis voor onze gasten wil creƫren. Heb jij deze kwaliteiten en voldoende ervaring in de Horeca , dan ben jij wellicht de geschikte persoon om in ons jonge team te komen werken. Enthousiast geworden? Stuur je CV naar info@restaurantdeprovenier.nl Wij hopen je binnenkort te mogen ontmoeten!

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamspeler, collegiaal, overzicht, vriendelijk, inzet, leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Jong vooruitstrevend team

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder