Sport- en bewegingsleider

WhaSUP NL Enthousiaste en toekomstige SUP Instructeurs gezocht

We beginnen onze werkdag om 8:45, op de prachtige locatie in Middendelfland. We checken elkaar of iedereen zich heeft ingesmeerd en voldoende water bij zich heeft. Naast ons zit de pittoreske Brasserie Vlietzicht. Aan hun steiger gaan wij de benodigde SUP boards klaarleggen voor die dag. Het is een mooie zonnige dag en het is 26 graden. We hebben deze dag een aantal verschillende reserveringen staan. We beginnen om 10:00 met een aantal boards te verhuren aan bekende en onbekende klanten, zowel met en zonder SUP ervaring. We geven daarom iedere verhuring een veiligheidsinstructie en een korte uitleg hoe te suppen. Dit is een taak die we je graag zouden willen leren, zodat je dit uiteindelijk zelfstandig maar wel onder toezicht kan uitvoeren. Om 11:00 gaan jij, een collega en ik het water op met 10 kinderen van 9 jaar voor een kinderfeestje. We communiceren met elkaar met portofoons. Ook hier een veiligheidsinstructie en deze keer een uitgebreide uitleg. We gaan 1,5 uur het water op.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar enthousiaste jongens en meiden met affiniteit voor watersport, veiligheid voor zichzelf en de klanten hoog in het vaandel heeft staan. Uiteraard beschik jij dan ook over minimaal 2 zwemdiploma's. Je bent sociaal en kan mensen op de juiste manier instrueren hoe ze moeten suppen. Als het de klanten lukt juich jij even hard mee uit trotsheid, naar de klant maar ook naar jezelf, voor het juist overbrengen van de instructie.

Wat biedt het bedrijf?

WhaSUP NL geeft een interne opleiding student. En bij groot succes kunnen wij je zelfs opleiden tot volwaardig Watersportverbond SUP Instructeur. Dit omdat wij een een Watersportverbond Opleidingslocatie zijn. We bieden je een werkdag die niet voelt als een werkdag, omdat je de hele dag bezig bent met klanten die je een unieke ervaring geeft. De zon schijnt en het is lekker warm, dus af en toe maken we even een gezamenlijke plons om af te koelen. Maar we zijn zeker ook serieus, omdat we met de veiligheid van andere op het water te maken hebben. We leren je hoe je die veiligheid het beste kan waarborgen en mocht het nodig zijn snel te handelen. Ook leren en oefenen we met je hoe nou het beste een nieuwe discipline overbrengt bij mensen. En bieden je de mogelijkheid om dit veel te oefenen in ons altijd drukke seizoen. Als zowel jij en wij tevreden zijn met de stage periode, kunnen we jou een contract aanbieden en alle certificaten laten behalen.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder