Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Actemium Industrial Solutions Zuid-Oost bv (Locatie Schijndel) Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Actemium maakt onder andere besturingskasten. Die zorgen er bijvoorbeeld voor dat de bagagebanden op een vliegveld draaien of sturen een geautomatiseerde productielijn aan. Als leerling monteur elektrotechniek bouw je series van dit soort kasten. Je plaatst de componenten en je sluit de bedrading aan. Dat doe je allemaal volgens de tekening. Vier dagen per week ben je aan het werk en een dag in de week ga je naar school. Weet je wat het mooiste is? Wij betalen jouw opleiding. En voor je collega’s ben je gewoon een van de monteurs. Begrijp je iets niet? Dan legt een teamgenoot het duidelijk aan je uit. Zo bouw je tijdens je werk kennis en ervaring op. En werk je aan een mooie toekomst. Want bij Actemium krijg je volop kansen om door te groeien. Bijvoorbeeld naar eerste monteur, monteur in de buitendienst of tester.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als bbl-leerling verwachten we dat je niet bang ben om je handen uit de mouwen te steken: je houdt van aanpakken! Klanten staan bij ons centraal, dus we hopen dat jij net zo vriendelijk en servicegericht bent als je collega’s. Samenwerken met anderen gaat je goed af, en je vindt het prima om zelfstandig dingen te doen. Ook ben je flexibel, dus je past je makkelijk aan nieuwe dingen aan.

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij nieuwsgierig of een baan in de elektrotechniek iets voor jou is? Heb je vmbo gedaan en leer je het liefst in de praktijk? En wil je tegelijkertijd geld verdienen? Dan zit je hier helemaal goed! Bij Actemium hebben we bbl-trajecten die aan al jouw wensen voldoen. Waarom zou je voor Actemium moeten kiezen? - Vanaf de eerste dag ben je honderd procent onderdeel van ons team. Iedere collega staat klaar om je te helpen en verder te brengen; - Je mag hier fouten maken, want daar leer je juist van. We moedigen je aan om te groeien; - Werk in een relaxte sfeer waar je gewoon jezelf kunt zijn; - Je wordt op de vloer begeleid door een ervaren collega die het best bij jouw persoonlijkheid past. Zo zorgen we ervoor dat jij je diploma kunt halen als monteur of technicus; - Na het behalen van je diploma wacht er een baan op je bij onze locatie in Schijndel;

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder