Medewerker ICT

Maas Telecombinatie Ict medewerker / telecom support

Wil jij graag leren telefoons te repareren? Krijg jij energie van verantwoordelijkheden en werk jij graag samen met een jong en dynamisch team naar het succes van Telecombinatie Schijndel, Best en Vught? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat heb jij Telecombinatie te bieden? Iemand die door goed te luisteren en kijken, problemen oplost en repareert aan mobiele telefoons en tablets. Je leert snel en kunt secuur werken. Klantvriendelijke instelling. Wat hebben wij jou te bieden? Een fijne stageplaats, waar jij kunt leren telefoons te repareren. Support te leveren bij problemen. Wij zijn innovatief en staan binnen de Telecombinatie formule keer op keer in de top 3 Mooie locaties met een fijne werksfeer in Schijndel, Vught en Best. Mogelijkheden tot doorgroeien binnen de organisatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gedreven en enthousiast! De vaardigheden die je graag wilt verbeteren helpen wij je bij tijdens je stageperiode.

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne stageplaats, waar jij kunt leren telefoons te repareren. Support te leveren bij problemen. Wij zijn innovatief en staan binnen de Telecombinatie formule keer op keer in de top 3 Mooie locaties met een fijne werksfeer in Schijndel, Vught en Best. Mogelijkheden tot doorgroeien binnen de organisatie.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert, configureert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert en/of configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt ICT-meldingen af en communiceert hierover
  • B1-K2-W1 Neemt ICT-meldingen aan en handelt deze af
  • B1-K2-W2 Overlegt en stemt af met derden

lees verder