Geruba Chocolade Enthousiaste en energieke chocolatier gezocht.
De student/werknemer draai de dag mee in de productie. Dit houd in mee de producten maken, vullen van de producten en ook verpakken van de producten. De student/werknemer leert zo het hele proces van het maken van chocolade producten, van begin tot einde. De student/werknemer komt zo op verschillende werkplekken in aanraking met verschillende producten die wij als Geruba Chocolade maken voor onze klanten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken studenten/werknemers die creatief en graag met hun handen bezig zijn. Wij zijn als bedrijf spontaan en enthousiast en zoeken dat ook in de student/werknemer. Als je al de vaardigheden van chocolade hebt of wilt krijgen zit je bij ons goed.
Wat biedt het bedrijf?
Ons bedrijf heeft een mooie stageplek voor een student/werknemer die graag het vak van chocolatier wil gaan doen. Wij als Geruba Chocolade zetten ons altijd in zodat jullie dit vak als chocolatier leuk en creatief afsluiten na de stage. Wij bieden je een stageplek die van 8 uur tot 17 uur is en dus niet in de nacht werken.
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring