Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Als Trainee Food & Beverage werk je allround in de F&B outlets van het hotel als operationale ondersteuning. Je draagt zorg voor een soepele dagelijkse gang van zaken in het Patio Restaurant, de Sports & Media Bar of de Banqueting afdeling. In het Patio Restaurant wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en lunch en diner voor groepen in buffetvorm. Bij de Banqueting afdeling ben je mede verantwoordelijk voor een goed verloop van A tot Z. In de banqueting zorgen we dagelijks voor de verschillende meetings en events, variƫrend van autoshows tot galadiners en zakelijke meetings. In de trendy Sports & Media Bar ben je verantwoordelijk voor je eigen wijk en bezorg je onze gasten een relaxte avond. In deze dynamische bar, welke ook van buitenaf toegangelijk is, genieten onze gasten van de informerle setting, de sportwedstrijden op teleivise en het Sports & Grill bar concept. Op dagelijkse basis werk jij met gasten, sta je hen correct en gastvrij te woord.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder