Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek

Coöperatie de Kaasmeesters U.A.

Jong en dynamisch kaasbedrijf actief in de korte keten. 2 melkveebedrijven hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk kaas te maken en de gehele keten te bedienen. Van het melken van de koeien tot het uitleveren van de kaas.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedingsproductie
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4 Controleert meetgegevens
  • Productieproces beheersen
  • P2-K1-W1 Bereidt voedingsproductie voor
  • P2-K1-W2 Bedient en regelt productieapparatuur
  • P2-K1-W3 Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
  • P2-K1-W4 Bewaakt planning en houdt toezicht
  • P2-K1-W5 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied

lees verder