Marketing & Communication Specialist

Designpro.nl Social Media Marketeer & SEO Copywriter - DesignPro

Bij Designpro bieden we een spannend marketingavontuur met 2 aantrekkelijke stageplekken: Social Media Stagiaire en SEO/Copywriter Stagiaire. Social Media Stagiaire: Beheer van onze sociale mediaplatforms. Nauwgezette opvolging van onze social media planning. Creatieve contentcreatie. Vertegenwoordiging van ons merk voor de camera. SEO/Copywriter Stagiaire: Het schrijven van overtuigende teksten. Optimalisatie van websites voor zoekmachines. Grondige analyse van websites om verbeterpunten te identificeren. Streven naar hoge Google-rankings. Over de stagevergoeding hoef jij je geen zorgen te maken. Dat is geregeld! En het wordt nog opwindender: bij Designpro waarderen we talent en bieden we toekomstige kansen aan getalenteerde individuen die zich tijdens hun stage onderscheiden. Als jij uitblinkt en jezelf bewijst, zijn er zeker mogelijkheden om bij ons te blijven na je stageperiode. Veel professionals hebben bij Designpro hun carrière gelanceerd en verder ontwikkeld.

Naar wie zijn wij op zoek?

Social Media Stagiaire: Creativiteit: Het vermogen om boeiende content te bedenken en te creëren. Communicatieve Vaardigheden: Effectieve interactie om ons merk te vertegenwoordigen. Tijdmanagement en Organisatie: Consistente posting en planning. Kennis van Sociale Media Tools (bonus): Ervaring met beheertools is handig. Geen cameravrees? Geweldig, we zien je graag voor de camera! SEO/Copywriter Stagiaire: Sterke Schrijfvaardigheden: Voor overtuigende en foutloze teksten. Basisbegrip van SEO: Het begrijpen van zoekmachineoptimalisatie is belangrijk. Analytisch Vermogen: Om websites te analyseren en verbeteringen te identificeren. Zelfstandigheid en Discipline: Belangrijk voor het halen van deadlines. Onderzoeksvaardigheden: Om informatieve content te creëren. Creativiteit: Om teksten aantrekkelijk te maken voor lezers. Bij Designpro zullen we je ondersteunen bij het ontwikkelen en verbeteren van deze vaardigheden gedurende je stageperiode.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Designpro creëren we een stimulerende omgeving voor stagiaires en werknemers. We bieden doorgroeikansen aan getalenteerde individuen die hun vaardigheden aanscherpen en uitblinken. Onze geschiedenis toont aan dat velen hun carrière bij ons hebben gelanceerd en ontwikkeld. Getalenteerde stagiaires maken kans op een vaste aanstelling bij ons. We waarderen en investeren graag in waardevolle teamleden. Bij Designpro vormen we een hecht team, waar samenwerking en open communicatie centraal staan, wat een positieve en ondersteunende werkomgeving creëert. Naast een gezellige lunchruimte organiseren we regelmatig leuke teamuitjes en evenementen, wat kansen biedt om elkaar beter te leren kennen buiten het kantoor. En laten we onze kantoorhond Bink niet vergeten! Hij zorgt voor extra vreugde en gezelligheid in ons kantoor. Bij Designpro geloven we in groei, ontwikkeling en het creëren van een hechte, ondersteunende omgeving waarin talent wordt gewaardeerd en beloond.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder