Zelfstandig werkend kok

Rivero Pak die kans bij Rivero!

De student gaat onder begeleiding van zijn of haar leermeester kennismaken met de werkzaamheden die een bij de uiteindelijke functie horen. Hierbij gebruiken wij de lesmaterialen/opdrachten van de opleiding als handvaten.;

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken iemand die spontaan is, leergierig, zelfstandig en assertief.

Wat biedt het bedrijf?

Ons restaurant is geopend in 2019. Ook dit jaar hebben we weer een mooie plaats behaald in de Misset Terras Top 100! We zijn geƫindigd op nummer 40, een plek waar we super trots op zijn! Je komt te werken in een mooi restaurant met een leuke kaart die van deze tijd is. We hebben een erg leuk team welke bestaat uit vaste medewerkers en oproepkrachten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder