Restaurant Hotel Merlet
Bij ons in de keuken zul je vooral leren hoe je uit eindelijk zo zelfstandig mogelijk te werk kan gaan, hierbij laten we met veel passie en plezier zien hoe je op sterren niveau het beste uit je zelf kunt halen. Hierbij verwachten wij wel dat je jezelf elke dag weer voor de volle 100% zal inzetten zoals wij zelf ook elke dag weer doen. We zullen je mee nemen op een culinaire reis bij ons in de keuken! Hierbij zullen we laten zien wat Nederland allemaal heeft te bieden op culinair niveau, we zullen onder andere bij onze leveranciers langs gaan zodat je zelf ook kan zien hoe de producten worden behandeld voordat wij er wat moois mee gaan maken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken vooral naar personen die veel passie voor het vak bezitten , goede team players zijn, tegen een stootje kunnen en aanleg voor koken hebben het hele creatieve proces komt vaak pas als je een goede basis hebt. Wij zullen gedurende het jaar zo veel mogelijk laten zien en uiteindelijk ook uitdagen om zelf je creativiteit te ontwikkelen.
Wat biedt het bedrijf?
Bij Merlet kom je terecht in een nieuwe keuken waar je onder leiding van meester-kok jonathan Zandbergen alle aspecten zult leren die je nodig zal hebben voor je eigen toekomst daarnaast kom je in een hecht en fijn team terecht waar naast hard werken ook ruimte is voor gezelligheid. Er is veel ruimte voor doorgroei mogelijkheden , ik ben zelf bijvoorbeeld in ongeveer 4 jaar doorgegroeid van chef de partie naar keuken chef je krijgt een contract op basis van 40 uur ipv de "normale" 32 uur. en zul je ook elke maand reiskosten en fooi krijgen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan