Zelfstandig werkend kok

Strandrestaurant Struin Wil je veel leren, dat kan bij ons. Van basis vaardigheden tot complete menu's.

Mise en Place doen snijwerkzaamheden en andere voorbereidingen uiteindelijk verantwoordelijk voor de koude kant Broodjes en salades maken nagerechten bereiden Voorgerechten maken

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een grote liefde voor de keuken Je bent energiek je kunt goed omgaan met een dynamische werkomgeving Je bent leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Een informele sfeer en korte communicatielijnen Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Flexibiliteit in planning, waarbij we rekening houden met verlof en privé-aanvragen Vergoeding van reiskosten Een diverse keuken, bv Surinaamse gerechten

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder