Zilte Zoen Schoorl Kok met passie en creativiteit.
Alle voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op het horecabedrijf, rekening houdend met opleidingsjaar en -niveau. Er wordt van de leerling verwacht serieus om te gaan met je vak en opleiding.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een fijne werkplek in een hecht keukenteam waar iedereen er toe doet, waar gerechten worden ontwikkeld en er veel creativiteit heeft en de trends volgt maar meestal voor is.
Wat biedt het bedrijf?
Een prachtige opleidinges plek met gepassioneerde leermeesters, die het vak verstaan maar zeker ook houden van gezelligheid.
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriƫle productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder