Medewerker groen, grond en groene infra

Klok Loonwerk KlokLoonwerk, het bedrijf om het vak te leren!

De student gaat meewerken in de praktijk van ons loonwerkbedrijf. Wij zijn een veelzijdig loonwerk-akkerbouwbedrijf met diverse werkzaamheden van bemestingswerkzaamheden tot aardappelenrooien, maishakselen, grasmaaien, balen maken etc.. Wij proberen zoveel mogelijk ons eigen machinepark te onderhouden en dat houdt o.a. ook in dat er "gesleuteld" wordt. In dit alles proberen wij de student zo goed mogelijk te begeleiden. Omdat wij "weersafhankelijke" en seizoens werkzaamheden uitvoeren is het een pre als de student geen 09.00 tot17.00 uur mentaliteit heeft.

Naar wie zijn wij op zoek?

Omdat de student respectvol moet omgaan met onze clienten willen wij dat de student goede, sociale vaardigheden heeft (een vlotte babbel en een grapje op zijn tijd is natuurlijk prima). Het hebben van een tractorrijbewijs is in onze sector ook handig. Veilig en volgens de regels werken staat bij ons voorop, wij zeggen altijd "liever een kwartier later op het land of langer werk dan dat je brokken maakt". En "liever 10 x vragen als er iets niet goed begrepen wordt dan toch iets verkeerd aankoppelen en dat het dan misgaat". Ook het administratieve gedeelte (helaas hoort dat erbij) moet nauwkeurig kunnen worden uitgevoerd.

Wat biedt het bedrijf?

Wij hebben veel diverse werkzaamheden , de student kan dus leren omgaan met een diversiteit aan machines , van zodebemester tot schijveneg , balenpers etc. Wij bieden een leuke leerplaats in een gezellig team.

Wat ga je leren?

  • Voert werkzaamheden uit in de sector groen, grond en infrastructuur
  • B1-K1-W1 Bereidt de opdracht voor
  • B1-K1-W2 Maakt materieel en materialen gereed voor transport
  • B1-K1-W3 Rijdt van en naar de uitvoeringslocatie
  • B1-K1-W4 Bereidt het werk op de uitvoeringslocatie voor
  • B1-K1-W5 Voert werkzaamheden uit met machines, werktuigen, hulpstukken en gereedschappen
  • B1-K1-W6 Rondt de opdracht af
  • B1-K1-W7 Voert periodiek onderhoud uit

lees verder