Kopje Genieten Kom werken en leren in een bosrijke en huiselijke sfeer!
Bij ons in het bedrijf zal je gasten verwelkomen, bestellingen opnemen, klaar maken en uitserveren. Het klaarmaken zal voornamelijk diverse koffiespecialiteiten zijn, zoals cappuccino, latte of huisgemaakte kruidenthee of ijskoffie. Maar ook serveren we diverse frisdranken, wijn en lokale bier. Wij zijn geopend van 10 tot 17 uur voor onze gasten, je werkt dus nooit in de avond omdat wij een daghoreca zijn. Na sluitingstijd maken we met het team het bedrijf schoon zodat we de volgende dag weer fris van start kunnen. Kopje Genieten bevindt zich aan de rand van het bos waar veel wandelingen starten voor onze gasten. We creëren voor onze gasten een huiselijke en warme sfeer. Onze gasten komen bij ons voor het huisgemaakte gebak en de vers bereiden lunch. Wij werken met veel producten uit de streek en verbouwen ook zelf een hoop groenten die gebruikt worden in het restaurant. Alles wat we serveren van gebak en high teas is huisgemaakt en zonder kunstmatige smaak; en kleurstoffen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een spontane, representatieve, sociale, stressbestendig persoon. Iemand die het werk ziet en hier ook iets mee doet. Die meedenkt met ons team en zich inzet als teamspeler. Iemand die houd van een bosrijke en huiselijke sfeer en omgeving. Die openstaat voor een sociaal praatje met onze gasten aangezien wij hun zien als mens en niet als nummertje.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een gezellige en huiselijke sfeer en omgeving. Een gezellig, sociaal team wisselend in leeftijden en ervaring. Wellicht als je goed in het team past kan op een baan in de toekomst.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Met uitzicht op een vaste baan