Uitvoerend bakker

Goedhart Patisserie Sevenum B.V. Banketbakkers gezocht voor de grootste bakkerij van Nederland

Puur genieten, dat is ons gebak! Voor elk moment hebben wij heerlijke vlaaien, taarten en gebakjes om mee te variëren en dat maken we ook nog eens elke dag. Onze taartenbakkers zijn echte patissiers en weten de lekkerste taarten te bakken & versieren. Onze expertise zijn nog wel de Limburgse vlaaien, echt genieten. Als je stage komt lopen op onze locatie in Sevenum, werk je óf op de afdeling vlaai, óf op de banketafdeling. Je voert allround werkzaamheden uit. Bij de afdeling vlaai maak je - je raadt het al: heerlijke, verse vlaaien (lekker warm bij de ovens). Op de afdeling banket werk je verse vlaaibodems of halffabricaten af met bavarois, slagroom, vers fruit of andere decoratie. Ondanks dat we een industriële bakkerij zijn, is het noodzakelijk dat wij vakmensen in onze bakkerij aan de slag hebben. Er is voldoende ruimte om jouw vakkennis van toegevoegde waarde te laten zijn!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent flexibel, want het kan zomaar zijn dat door een wijziging in de vraag van onze klant de planning anders verloopt dan verwacht. Dit vind je geen probleem, sterker nog dit zie je als een uitdaging. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit: ieder gebakje dat langs jou komt, ziet er zo lekker uit dat je het zelf ook zo in de winkel zou kopen. Hard werken vind je geen probleem, dat vind je juist fijn: heb je ook het gevoel dat je een prestatie hebt geleverd & kan je tevreden naar huis gaan aan het eind van je werkdag.

Wat biedt het bedrijf?

Een stageplek waarbij je een veel verschillende onderdelen kunt leren, omdat we zo'n grote werkgever zijn. Je doet niet elke dag hetzelfde en je werkt met een grote groep collega's samen. Als jij het naar je zin hebt bij ons én wij tevreden zijn over jou, is de kans groot dat je een baan overhoudt aan je stageperiode bij ons.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

lees verder