Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Lo Solé, Ambachtelijk IJs, Lunch en Diner Horecatopper gezocht voor ons veelzijdig, dynamisch en gezellig horecabedrijf in hartje Sevenum.

Wij bieden een zeer veelzijdige functie met heel veel uitdaging en leerpunten. Jouw taken zullen o.a. zijn; werken in de bediening, gasten ontvangen, reserveringen aannemen, eventueel aansturen van personeel, overzicht houden betreft werkzaamheden, takenverdeling maken, bereiden van ijscoupes, aan de ijsschepbalie bestellingen maken, drankjes bereiden, mise en place maken bij de coupesbereiding en nog veel meer. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en werken met een team van circa 25 personen in de leeftijd van 15 t/m 35 jaar. Wij hebben zowel binnen als buiten circa 80 zitplaatsen en voor de kleinsten hebben wij een leuke kinderspeelhoek. Verder hebben wij ook een apart zaaltje, dat bij het restaurant te betrekken is. Wij zijn naast een ijssalon ook een restaurant, waar wij gedurende de hele dag eten serveren (keuken is geopend van 11.30 tot 20.00 uur), wij serveren dus zowel lunch als diner en bieden take away. Ook op locatie verzorgen wij diverse buffetten, hapjes en ijs.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastvrijheid in hart en nieren, flexibel, gemotiveerd en een teamplayer. Je houdt ervan om gasten te verwennen en het liefste zelfs om hun verwachtingen te overtreffen. Je bent leergierig en wilt graag weten hoe alles te werk gaat. Je vind het leuk om zelf ideeën aan te dragen en om initiatief te nemen.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf bieden wij een kans op een vaste aanstelling binnen ons veelzijdig horecabedrijf. Wij kunnen een divers takenpakket aanbieden, naar gelang wat je wilt of dient te leren vanuit de opleiding. Wij investeren graag tijd in jou, zodat jij het vak helemaal onder de knie krijgt. Wij werken met een jong en gezellig team, die geregeld samen leuke dingen ondernemen. Wij bieden fijne horecatijden en veel afwisseling, waardoor je werk nooit saai zal zijn.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder