Zelfstandig werkend bakker

Dungense Molenbakker -Brood bakken zoals het hoort "Ambachtelijk"!

Ben jij dat aanstormende talent om bakker te willen worden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn een ambachtelijke bakker, met een jong en dynamisch team. Met hart voor het ambachtelijke bakkers vak, we zijn creatief en innovatief en altijd in voor nieuwe ontwikkelingen. Dus ook benieuwd naar jou kijk op het vak. Zowel voor de bakkers zelf als de producten die wij maken geld passie staat voorop. Je gaat leren afwegen, degen draaien, brood maken zoals wij dat doen! Met elkaar voor elkaar krijgen dat we een mooi gevulde winkel hebben. Product informatie ga je leren en gebruiken. en heb je zelf een leuk idee kunnen we dat misschien ook uit proberen W

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar jonge mensen die het een uitdaging vinden om het bakkers vak te onderzoeken. Ben je leergierig, ben je geïnteresseerd in het proces van het broodbakken zonder al teveel machines. Werk je graag in een klein team waar we elkaar als familie beschouwen? Dan heten we jou van harte welkom!

Wat biedt het bedrijf?

Een hele mooie werkplek met veel kunde en kennis Jong dynamisch team Waar je veel kan leren Hoe je in een ambachtelijke bakkerij puur brood kan maken Wellicht doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder