Allround medewerker maritieme techniek

JBS-Yachting B.V. Kom jij leren en werken in het leukste team van Friesland?

Ga jij na de zomervakantie beginnen aan een BBL-opleiding in de maritieme techniek? Dan ben je van harte welkom bij JBS-yachting! Wat je bij ons gaat doen is eigenlijk nooit een dag hetzelfde. We leiden je op tot allround techneut in de maritieme techniek. De ene dag werk je aan een reguliere boot en de volgende dag aan een luxe jacht. Heb je een voorkeur of blink je uit in het een of ander? Dan word je zeker gezien! Wij kunnen jouw talent goed gebruiken voor het bouwen van de meest luxe en stijlvolle jachten. Wij leren jou hoe je: - Bouw-, service- of reparatiewerkzaamheden voorbereid - Bouw- of reparatiewerkzaamheden uit moet voeren - De servicewerkzaamheden uitvoert - Werkzaamheden controleert - Bouw-, service- of reparatiewerkzaamheden afrond Kortom, we leren jou alles zodat je na je opleiding direct aan de slag kan als allround monteur.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor ons gezellige team in Sint Nicolaasga zijn wij op zoek naar een toekomstig monteur die: - Collegiaal is; één team één taak - Oog heeft voor elk detail op de mooiste jachten - Leergierig is en vragen stelt - Na enige begeleiding, zelfstandig durft te werken Weet je niet zeker of je in ons team past? Stuur ons een berichtje en dan laten we je even meespieken op onze werkplaats!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een leer- en werkplek waar je jezelf mag zijn en veel kan leren van jouw vakkundige collega's. Verder bieden wij jou: - Een lekker salaris! Hoeveel dat is is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring - Reiskostenvergoeding voor jouw dagelijkse tripjes naar JBS - Een super kundig en hecht team - Een gezellige lunchruimte met dakterras en regelmatig vis- of snackdag! - Werkkleding - Veel doorgroeimogelijkheden voor jouw toekomst in de maritieme techniek - Kans op een vaste aanstelling bij JBS

Wat ga je leren?

  • Voert bouw-, service- of reparatiewerkzaamheden uit aan vaartuigen / maritieme werktuigen of onderdelen daarvan
  • B1-K1-W1 Bereidt de bouw-, service- of reparatiewerkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert de bouw- of reparatiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Voert de servicewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W4 Controleert zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W5 Rondt de bouw-, service- of reparatiewerkzaamheden af
  • Begeleidt de werkzaamheden op de werkvloer
  • P2-K1-W1 Begeleidt minder ervaren medewerkers
  • P2-K1-W2 Neemt deel aan werkoverleg

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder