Manager / ondernemer horeca

Ibis Hotel Sint-Niklaas Centrum (Cayman group) Klaar voor een uitdagende Front Office Stage? (doorlopend beschikbaar!)

Stage receptie en back office werkzaamheden Check in, check out, maken van reserveringen, facturen opstellen en versturen, opvolgen betalingen, alle andere administratieve werkzaamheden, informatie verstrekken aan gasten, bijwerken informatie voor gasten, ontbijtwerkzaamheden, bar, revenue management en alle andere taken die de betrekking hebben op de werking in een hotel

Naar wie zijn wij op zoek?

Een vlotte, servicegerichte persoon die graag alle facetten van de hotelsector wilt leren Talenkennis Nederlands, Engels een extra taal is mooi meegenomen!

Wat biedt het bedrijf?

Een interessante stageplaats om alle facetten van de hotelsector te leren kennen. Na een stage van enkele maanden ben je perfect klaar om zelfstandig aan de receptie te werken. Je krijgt de kennis over administratieve werkzaamheden, en werkt mee aan ontbijt en in de bar van het hotel. Deze stageplaats is doorlopend beschikbaar, aarzel niet ons te contacteren indien je interesse hebt!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder