Marketing & Communication Specialist

Black Label Hotels B.V. Start jouw digitale carrière - Stagiair(e) digital marketing

Als stagiair Online/Digital Marketing bij Black Label Hospitality krijg je de kans om praktische ervaring op te doen in het boeiende vakgebied van online marketing en digitale strategieën binnen de hospitality sector. Je zult nauw samenwerken met ons marketingteam en verantwoordelijk zijn voor het ondersteunen van diverse online initiatieven en campagnes. - Assisteren bij het opzetten en uitvoeren van online marketingcampagnes, waaronder e-mailmarketing, sociale media marketing en online advertenties. - Het beheren en optimaliseren van onze online aanwezigheid, waaronder de website en sociale mediakanalen. - Analyseren van online marketingprestaties aan de hand van data en het maken van rapportages met aanbevelingen voor verbetering. - Bijdragen aan de ontwikkeling van content strategieën en creatieve content voor verschillende digitale kanalen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Student aan een relevante opleiding, bij voorkeur in de richting van Marketing, Communicatie, Digitale Media of een vergelijkbare studie. - Interesse in online marketing, digitale strategieën en de hospitality industrie. - Analytisch denkvermogen en affiniteit met data-analyse. - Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om zelfstandig en in een team te werken. - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist. - Ervaring met Google Analytics, social media platforms en/of e-mailmarketing tools is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

- Een dynamische en stimulerende werkomgeving binnen de hospitality industrie. - De mogelijkheid om praktische ervaring op te doen in online marketing en digitale strategieën. - Begeleiding en feedback van ervaren professionals in het vakgebied. - Een stagevergoeding en eventuele reiskostenvergoeding.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder