Retailmedewerker

Cotton Candy "Ontdek de magie van retail bij Cotton Candy: Leer- en Werkervaring in een kleurrijke kids conceptstore & family cafe "

Als student of werknemer bij Cotton Candy Sittard zal je een dynamische en diverse werkomgeving ervaren waarin je verschillende aspecten van de retailindustrie zult verkennen. Een typische werkdag kan beginnen met het verwelkomen van klanten en het bieden van uitstekende klantenservice. Je zult betrokken zijn bij het assisteren van klanten bij het vinden van de perfecte outfits voor hun kleintjes, het beantwoorden van vragen over producten en het verwerken van transacties aan de kassa. Je zult ook deelnemen aan taken met betrekking tot visual merchandising, waarbij je helpt bij het stylen van etalages, het ordenen van kledingrekken en het creëren van aantrekkelijke productdisplays. Daarnaast kan je betrokken worden bij het beheren van de voorraad, zoals het ontvangen van nieuwe zendingen, het controleren van de inventaris en het labelen van producten. Gedurende de dag zal je ook de mogelijkheid hebben om te leren over het runnen van een succesvolle retailoperatie, het begrijpen v

Naar wie zijn wij op zoek?

Als onderdeel van ons team zal je worden aangemoedigd om initiatief te tonen, creatief te zijn en te streven naar uitmuntendheid in alles wat je doet. We streven ernaar om een ondersteunende en inclusieve werkomgeving te creëren waarin je kunt gedijen en jezelf kunt ontwikkelen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te groeien!

Wat biedt het bedrijf?

Als erkend leerbedrijf biedt Cotton Candy Sittard een stimulerende omgeving voor leerlingen om hun vaardigheden en kennis te ontwikkelen in een dynamische retailomgeving. We geloven in het belang van het delen van onze expertise en het begeleiden van jonge talenten op weg naar een succesvolle carrière. Onze ervaring met het opleiden van studenten strekt zich uit over meerdere jaren, waarbij we een nauwe samenwerking hebben met opleidingsinstituten en beroepsopleidingen. We begrijpen de waarde van praktijkervaring en bieden daarom leerlingen de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in verschillende aspecten van ons bedrijf, zoals klantenservice, visual merchandising, voorraadbeheer en meer.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder