Manager / ondernemer horeca

De Limbourg Sittard

01 Werkt mee in de bediening 02 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf 03 Werkt mee in de keuken 04 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf 05 Creëert en bewaakt sfeer 06 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen 07 Checkt de gast in 08 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf 09 Bewaakt de veiligheid 10 Checkt de gast uit 11 Maakt night audit rapportages van de omzet 12 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten 13 Ontwikkelt een ondernemingsplan 14 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming 15 Implementeert het ondernemingsplan 16 Maakt marktanalyse 17 Voert commerciële activiteiten uit 18 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs 19 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid 20 Maakt een operationeel plan 21 Plant en verdeelt de werkzaamheden 22 Begroot financiën 23 Bewaakt financiën 24 Stuurt medewerkers aan 25 Voert intern formele gesprekken

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder