Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Hotel Merici Sittard B.V. Stage zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

- Je verwelkomt (internationale) gasten en bent hun aanspreekpunt gedurende hun verblijf; - Met je collega’s zorg je ervoor dat het in-en uitchecken van gasten perfect verloopt; - Secuur dat je bent, verzorg jij nauwkeurig de betalingen van de gast; - Je bent verantwoordelijk voor het online en telefonische gastcontact; - Je anticipeert op de wensen van de gast door proactief in te spelen op hun behoeften;

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over de volgende vaardigheden: - Je houdt van orde en netheid. - Je bent verantwoordelijk en communicatief vaardig. - Je bent doelgericht ingesteld. - Je bent flexibel en hebt een probleemoplossend vermogen. - Je hebt een hands-on mentaliteit. - Je houdt van het werken in de horeca.

Wat biedt het bedrijf?

- Wij willen graag lang met je samenwerken! Na je stage zijn er eventueel mogelijkheden om te blijven. - Wij vinden ontwikkeling en training belangrijk. Daarom krijg je goede begeleiding. - Wij bieden jou een leuk en afwisselende stage met fijne collega’s in een dynamisch bedrijf. - Je werkt in een hotel, waarbij de werktijden flexibel zijn.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder