Hotel Hof van Slenaken Vernieuwend, gastgericht hotel in het Heuvelland is de ideale plek om veel kennis & ervaring op te doen!
Als Management stagiair zal de student de HotelManager assisteren met al zijn dagelijkse taken en zal de student volledig betrokken zijn bij de operationele zaken van het hotel in Slenaken. Met de exploitatie van dit hotel van 20 kamers en 6 vakantie-appartementen van het naastgelegen Residentie Heesdael is er veel te leren! De student zal zich kunnen ontwikkelen in het op een gastvrije manier mede runnen van een klein hotel waarbij de persoonlijke benadering van de gasten centraal staat. Het kleine team is verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden binnen het hotel waardoor de student leert meerdere taken tegelijk te managen, het werk te organiseren en zelfstandig te zijn. De student maakt kennis met administratieve en operationele taken. Intensief samenwerken met een ervaren manager lijkt ons de beste manier om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en kan erg handig zijn voor de student om zijn studie en latere carrire in de hotellerie te vervolgen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een leergierige, enthousiaste student die op zoek is naar een uitdagende stage waarbij alle facetten van het ondernemerschap binnen de hospitality branche naar voren komen. Door de relatief kleine organisatie, is er een ruime kennis op te doen.
Wat biedt het bedrijf?
Kennisvergaring in de breedste zin van het woord. Door de relatieve kleinschaligheid kan er op alle vlakken worden meegekeken. Tevens zijn we een relatief jong bedrijf, dat nog mooie stappen kan n wil zetten. Hier een onderdeel van zijn is zeker een plus! Gastgericht, vooruitstrevend en hoge waardering zijn onze speerpunten !
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat