Leidinggevende bediening

Hotel Klein Zwitserland / Restaurant Puur Bij ons leer je wat zoet, zuur, bitter en zout doet met een product. Zodat je begrijpt hoe een harmo

Wordt op individuele basis met de kandidaat beoordeeld.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij op zoek naar een mooie stage plek / werkplek waar je veel kunt leren? Wil jij werken met de nieuwste technieken op het gebied van reserveren, uitvraag technologie (annoncer). We hebben alle moderne apparatuur in onze keuken, waaronder pacojet, thermomix, röner, ijsmachine, eigen broodkeuken, streekproducten en een prachtige wijnkaart. Ben je creatief, hou je van een uitdaging, werk je netjes en ben je leergierig en vind je het leuk om in een 4-sterren ‘S hotel & met A.L.C restaurant te werken? Dan ben jij bij ons de juiste plek.

Wat biedt het bedrijf?

Een hecht team van 5 personen die al meerdere jaren bij ons werken. Doorgroeimogelijkheden met baan garantie.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Video Link

lees verder