Kok

Restaurant de Boerderij Fraeylemaborg

Bereiden van de gerechten voor en maakt ze af als de gasten ze bestellen. Plant zijn werkzaamheden, Maakt mise en place, recepten aanpassen, Werkt gerechten voor de uitgifte af, Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon, Verricht onderhoud aan keukeninventaris.

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibel en goed met collega's kunnen omgaan.

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder