Gespecialiseerd kok

Restaurant La Trinité

Je werkt in een jong en dynamisch team. Hoe ziet een dag eruit? Om 10 uur begint de werkdag, deze begint met het opruimen en verwerken van de leveringen. Hierna zal je de mise en place op de desbetreffende parti uitvoeren. Vanaf 11 uur worden er broodlunchbuffet geserveerd. Tot 5 uur de mise en place taken en het schoonmaken van de keuken. Na het eten bereid je gerechten of componenten voor de gasten. Hier staat de wens van de gast centraal, deze proberen we ook zo goed mogelijk te verwerken. Na het diner wordt de keuken schoongemaakt. Onder het genot van een sluitingsdrankje naar keuze worden de tips en tops van de dag besproken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je kan goed zelfstandig aan de slag. Je weet hoe je verse producten verwerkt en opslaat. Als kok werk je netjes en consistent. Uiteraard ben je in staat om duidelijk te communiceren met je collega’s. • Je bent flexibel en proactief • Je werkt graag in teamverband • Gedreven in je werkzaamheden Dit onder leiding van Chef François. Doordat het restaurant altijd open is, werk je met alle andere collega’s. Eenmaal binnen bij keukenteam la Trinité, kun je een hechte en gezellige band met je collega’s verwachten. Wat bieden wij? • Een vaste werkweek • 4 daagse werkweek • Fatsoenlijke uren en pauzes • Elke dag schone werkkleding • Jaarcontract, na afloop hiervan contract onbepaalde tijd

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder