Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Bar Bowling de Stolp Elke dag een nieuwe uitdaging? Kom werken bij de Stolp in Sneek!

Onze bowlingbanen, het lunchcafé, het restaurant en het squash gedeelte zijn alle dagen van de week geopend. De werkzaamheden zijn dan ook gevarieerd en vinden bij deze afdelingen plaats. Natuurlijk horen wij graag waar jij denkt dat je het meest op je plek bent. Ook verzorgen wij familiefeesten, bedrijfsuitjes, bruiloften en vergaderingen waarbij je het aanspreekpunt bent voor de gasten om het ze zo gezellig mogelijk te maken. Als leerling leidinggevende kan je zelfstandig werken in de bediening en/of achter de bar, maar dit doe je wel in een gezellig team. Ook leren wij je hoe je zelf een partij van begin tot eind kunt regelen. Je leert omgaan met een hele grote doelgroep (van 0 tot 100 jaar) en geen dag is hier hetzelfde!

Naar wie zijn wij op zoek?

Vriendelijk en plezier halen uit gasten blij maken Positief ingesteld en leergerig

Wat biedt het bedrijf?

Voor deze functie is er de mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf, natuurlijk indien dit bij je past. Wij zijn een gezellig maar ook serieus team is dat bezig is met ons vak en willen hier graag leerlingen voor enthousiasmeren.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder