Marketing & Communication Specialist

Acazo Acazo Marketing & Communicatie

Ben jij een ambitieuze student marketing en communicatie die op zoek is naar een uitdagende stageplek? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Ons reclamebureau en influencer marketing agency is op zoek naar een getalenteerde en gedreven stagiair marketing en communicatie van niveau 4 om ons team te versterken. Als stagiair bij ons krijg je de kans om jouw theoretische kennis in de praktijk toe te passen en mee te werken aan uitdagende projecten voor onze diverse klanten. Je zult worden betrokken bij alle aspecten van onze dienstverlening, zoals branding, social media, content creatie en influencer marketing. Bovendien krijg je de mogelijkheid om jouw vaardigheden op het gebied van projectmanagement, communicatie en samenwerking te ontwikkelen en te verbeteren. Wij zijn op zoek naar een student die gemotiveerd, leergierig en creatief is. Je hebt een passie voor marketing en communicatie en je bent bereid om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent een MBO-student en studeert richting Marketing, Communicatie, Media & Design of vergelijkbaar. - Je hebt passie voor online marketing en altijd opzoek naar de uitdagingen van onze klanten. - Communicatief ben je sterk en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. - Een strategische denker die met slimme marketingcampagnes komt. Verder ben je enthousiast en weet je ons te verrassen met creatieve oplossingen;

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een jong gedreven team. De kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden. Wat ons onderscheid dan anderen, is dat je lekker jezelf kunt zijn bij ons. Mocht het na je stage goed klinken is de kans groot dat wij je een baan aanbieden binnen onze top team!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder