DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen Leerling Kok
Als Leerling kok niveau 2, 3 of 4 kun je binnen onze keuken de fijne kneepjes van het vak leren. Naast a la carte, serveren wij menu's, buffeten, catering op lokatie en verzorgen wij zowel ontbijt, lunch en diner in ons restaurant en voor de 21 vergaderzalen. Onder begeleiding van erkende en ervaren leermeesters, bieden wij een geweldige leerplek aan. Wij bieden wisselende werktijden en vragen bereidheid om te werken op onregelmatige tijden, tijdens weekenden, feestdagen en vakanties. Voor deze functie is eigen vervoer om naar de lokatie te komen op onregelmatige tijden en gedurende weekenden en feestdagen noodzakelijk.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Gemotiveerd. • Initiatiefrijk. • Enthousiast. • Opleiding voor kok of zelfstandig werkend kok, niveau 3 of 4. • Bereidheid te werken op flexibele tijden, tijdens weekenden en feestdagen. • In bezit van eigen vervoer i.v.m. beperkte bereikbaarheid openbaar vervoer op onregelmatige tijden.
Wat biedt het bedrijf?
• Flexibele werktijden van maandag t/m zondag. • Uitstekende trainings- & ontwikkelingsmogelijkheden via Hilton University. • Salaris conform Horeca CAO. • Internationale transfers en doorgroeimogelijkheden. • Hilton Go! Een programma die Hilton Hotels over de wereld aanbiedt voor gereduceerd tarief! • Een uitdagende functie binnen een stimulerende internationale omgeving met een enthousiast jong team.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers