Medewerker vers

Vislokaal Word Meester in Vis en Traiteur bij Vislokaal!

Bij Vislokaal start je de dag met het voorbereiden van de mooiste verse visvitrine. Je helpt klanten die vis kopen in de winkel of vis bestellen voor thuislevering. Je geeft advies over en zorgt ervoor dat de winkel er altijd top uitziet.Samen met Cor en Linda kook je de sterren uit de zee om de grote vitrine vol te krijgen met Nederlands mooiste traiteur gerechten, van zonovergoten soep uit Marseille tot sjiek de friemel clam chowder. Je vult de voorraad aan en bereidt bestellingen voor onze online viswinkel. Elke dag leer je meer over productkennis, klantgerichtheid, HACCP, en de beste manieren om vis te bereiden en presenteren. Of je nu vissoep maakt of klanten helpt bij het kiezen van de perfecte zeebaars, je leert elke dag iets nieuws en spannends. En natuurlijk werk je samen met een geweldig team, wat het werk nog leuker maakt. Bezoek onze website voor meer informatie: www.vislokaal.com

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige student die onze passie voor vis deelt. Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig, zelfs onder druk. Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel, omdat je dagelijks met klanten in contact komt die vis bestellen of advies nodig hebben. Je bent proactief en niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt, maar geen vereiste. Wij bieden doorgroeimogelijkheden en een leeromgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en echt deel kunt uitmaken van een hecht team. Bij Vislokaal maak je deel uit van een familie en krijg je de kans om te groeien en te leren in een dynamische en leuke omgeving. Of je nu oesters serveert aan een klant uit Hilversum of vis in blik klaarmaakt voor een bestelling naar Belgiƫ, bij ons is geen dag hetzelfde en altijd uitdagend en leuk. Wij heten visvrienden uit heel Nederland welkom om bij ons te werken, van Amersfoort tot Utrecht, en zelfs verder.

Wat biedt het bedrijf?

Vislokaal biedt een dynamische en leerzame omgeving waarin je wordt ondergedompeld in de wereld van verse vis en traiteur gerechten. Bij Vislokaal krijg je de kans om samen te werken met ervaren vakmensen zoals Cor en Linda, en leer je alles over het voorbereiden en presenteren van de mooiste visproducten. Van het maken van een zonovergoten soep uit Marseille tot een sjiek de friemel clam chowder, je zult diverse kooktechnieken en productkennis opdoen. Daarnaast bieden we uitgebreide doorgroeimogelijkheden, zodat je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team. Of je nu in de winkel werkt of online bestellingen verwerkt, je zult elke dag iets nieuws leren in een stimulerende en ondersteunende omgeving. Bij Vislokaal maak je deel uit van een hechte familie en werk je samen aan het bieden van de beste klantbeleving.

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder