Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten Enthousiaste kok gezocht!
Als wereldse kok zorg jij samen met je collega’s dat onze gasten gedurende hun verblijf bij ons diverse lekkernijen vanuit alle windstreken gereserveerd krijgen. Je bereidt alle gerechten die onze afdeling reserveringen heeft afgesproken met de groepen en de gerechten die la carte besteld worden door de gasten in het hotel. En dit allemaal volgens de recepten en de planning die hiervoor gemaakt zijn. Hierbij is het natuurlijk heel belangrijk dat alles wat jij bereidt er smaakvol uitziet, lekker smaakt en dat de kwaliteit goed en constant is. En uiteraard hou je goed rekening met de afgesproken hoeveelheden zodat we niet teveel weg hoeven te gooien. Laat je creativiteit de vrije loop en denk samen met de chef-kok en de sous-chefs mee bij het samenstellen van onze wereldse gerechten. Laat je hierbij inspireren door al het moois dat onze werelds te bieden heeft op culinair vlak
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een sociale en gemotiveerde stagiair(e) die graag wil leren en interesse heeft in duurzaamheid.
Wat biedt het bedrijf?
Wij beiden de kans om veel verschillende dingen te leren, aangezien je komt te werken in een grote keuken. Je komt te werken in een leuk, gezellig en internationaal team. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en lokale producten. We vinden het leuk als je hier over mee wil denken!
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat