de Soete Inval Enthousiaste gastheer/gastvrouw gezocht!
Je bent onderdeel van ons team bediening, samen zorgen we ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. We zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Gasten kunnen in de ochtend al terecht voor koffie en gebak en vanaf 12.00 uur serveren we lunch. Je draagt zorg voor de wijk door het ontvangen van de gasten en opnemen van de bestellingen of je werkt achter de bar en bereidt en serveert dranken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent sociaal en een echte teamplayer. Je bent een aanpakker en flexibel in werk en werkzaamheden.
Wat biedt het bedrijf?
De Soete Inval is een groeiend bedrijf gelegen tegen de rand van een drukbezocht natuurgebied. Aan de overkant van de straat is een vakantiepark. Bij mooi weer kun je op het terras genieten van een fraai uitzicht. En naast horeca hebben we ook activiteiten (midgetgolf, pit pat en jeu de boules). Onze menukaart is toegankelijk en divers, met bijv. pannenkoeken, en we verkopen een leuk assortiment speciaalbieren, ook uit de streek! We werken niet met reserveringen, maar op basis van beschikbaarheid. Geen één dag is hetzelfde en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Bij ons zijn er volop doorgroeimogelijkheden, intern, maar ook naar onze andere horeca-locaties.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan