Assistant Business Services

La Haya Padel La Haya Padel

Bij La Haya Padel krijgen stagiaires een dynamische en leerzame ervaring. Ze worden ondergedompeld in alle aspecten van de snelgroeiende wereld van padel. Stagiaires zullen helpen bij het organiseren van evenementen en toernooien, zorgen voor een optimale klantbeleving, en ondersteunen bij marketingactiviteiten. Daarnaast krijgen ze de kans om te leren over de technische aspecten van padel, van baanonderhoud tot speltechnieken. Er is een sterke focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling, waarbij stagiaires worden aangemoedigd om initiatief te nemen en hun vaardigheden te verfijnen in een ondersteunende en innovatieve omgeving. Het is een unieke kans om te groeien, te leren en een waardevolle bijdrage te leveren aan de gemeenschap van La Haya Padel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een enthousiaste, leergierige student met een passie voor padel? Dan willen we jou in ons team! Jouw vlotte babbel is jouw superkracht, waarmee je onze klanten en partners weet te boeien en te binden. Je speelt een cruciale rol in het levendig en bruisend houden van onze padelgemeenschap. Met jouw oog voor detail zorg je ervoor dat elke hoek van onze padelbanen en de organisatie van onze events de kwaliteit uitstraalt die wij nastreven. Je hebt een creatieve geest en bent altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze trainingen en evenementen te verbeteren, waardoor ze niet alleen leuk maar ook memorabel zijn. In onze club ben je meer dan een stagiair; je bent een teamspeler. Samen met jouw collega’s werk je aan het creëren van een omgeving waarin elk lid zich thuis en gewaardeerd voelt. Je bent flexibel en leergierig, altijd klaar om nieuwe vaardigheden te leren en je aan te passen aan de dynamische wereld van padel.

Wat biedt het bedrijf?

Heb je zin om te werken in een team waar gezelligheid voorop staat? Zoek dan niet verder, want bij ons zit je helemaal goed! Bij ons geniet je van een fijne werksfeer en we zijn altijd benieuwd naar jouw innovatieve ideeën die onze padelclub naar een hoger niveau kunnen tillen. Bij ons is geen dag hetzelfde. We denken niet alleen met je mee, maar we zijn ook benieuwd naar jouw perspectief en moedigen je aan om je ideeën en interesses te delen. Jouw ontwikkeling en inbreng staan centraal in onze samenwerking. En er is nauwelijks een betere manier om jouw stagedag af te sluiten dan met een potje padel! Je wordt niet alleen deel van een professioneel team maar ook van een gemeenschap waar sport en plezier samenkomen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder