Marketing & Communication Specialist

SPR Retail B.V. Wil jij onze nieuwe E-Commerce stageloper worden? Bekijk snel wat we te beiden hebben!

Wil jij werken in een jong en dynamisch team bij één van de hardst groeiende bedrijven in de regio Someren? Kan jij aan de hand van jouw creativiteit en ideeën het verschil maken en het bedrijf naar een hoger niveau weten te tillen in teamverband? Wij zoeken iemand die uitdagingen niet uit de weg gaat en beschikt over een ondernemend karakter. Als stageloper ben je dagelijks aan het bedenken en creëren van alle online marketing- en communicatieactiviteiten in Europa. Het optimaliseren en professionaliseren van de eigen webshops is daarbij een belangrijk onderdeel. Je ultieme doel is om samen met het team onze ambitieuze doelstellingen in Europa waar te maken! Daarbij is jouw creativiteit nodig en eigen inbreng meer dan welkom. Mogelijk kan deze stage tot een vaste aanstelling leiden.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een leuke vlotte stageloper met veel talent en zich volledig wil inzetten om onze webshops een boost te geven. Iemand die zichzelf wil ontwikkelen en daarbij vinden we enkele dingen belangrijk: Je komt op tijd Je bent actief en gemotiveerd Goede communicatieve vaardigheden in woord en taal (klantenservice) Je bent niet bang om je talenten in te zetten en te laten zien wat je waard bent. Heb je vaardigheden of hobby's die we moeten weten? Laat ze weten.

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een fijn team met ca. 14 werknemers waarvan 10 werkzaam op een gezellig kantoor. Er wordt hard gewerkt om een nog betere webshop ervaring te leveren aan onze klanten. We zijn een bedrijf welke gespecialiseerd is op het gebied van werkplaatsinrichtingen en tuinhuizen. Voor de meest getalenteerde stagelopers bestaat de kans dat je wordt gevraagd voor een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder