Retailmedewerker

Bouman Potter Eindhoven B.V. Kom stagelopen als verkoper bij Bouman & Potter!

Ben jij op zoek naar een leuke verkoopstage in een grote winkel? Kom dan stagelopen bij Bouman en Potter op één van onze woonafdelingen! Tijdens je stage krijg je alle ruimte om het vak te leren in de praktijk en kun je altijd bij iemand terecht met je vragen. Jouw dag begint met een lekkere koffie of thee tijdens de dagstart. Daar worden met het team alle belangrijke dingen van die dag besproken of is er een korte training over een product. Wanneer de winkel is geopend spreek je de klanten aan en voer je verkoopgesprekken. Daarnaast reken je woonaccessoires af aan de kassa en help je jouw collega’s bij het netjes houden van de showroom. Volg je een opleiding tot interieuradviseur? Dan ga je onder begeleiding van onze adviseurs ook aan de slag met adviesgesprekken. Uiteraard is er ook voldoende tijd om aan opdrachten vanuit school te werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt momenteel een MBO opleiding in de richting van verkoopspecialist of interieuradviseur. Je bent op zoek naar een stage voor het aankomende schooljaar. Je bent spontaan en maakt makkelijk contact. Je bent leergierig en durft vragen te stellen.

Wat biedt het bedrijf?

- Een toffe stage binnen een groot en gezellig team. - Een vaste stagevergoeding omdat wij jou graag willen belonen voor jouw inzet! - Ontwikkelmogelijkheden en de kans om overal in mee te kijken. - Bij een geslaagde stage praten we graag me je over de mogelijkheden om bij ons te blijven werken met een bijbaan (of vaste baan na je afstuderen)

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder