Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Carlton Oasis Hotel Spijkenisse Laat jij onze gasten stralen?

Ontvangen en bedienen van de gasten in ons restaurant (ontbijt, lunch, diner) Gastheer of gastvrouw zijn bij diverse (banqueting)partijen (feesten, recepties, bruiloften, vergaderingen) Alle voorbereidingswerkzaamheden die nodig zijn om een shift te draaien Adviseren en uitleg geven over onze heerlijke gerechten aan onze gasten Opmaken van de rekening en afrekenen met de gasten Het op- en afbouwen van vergaderzalen

Naar wie zijn wij op zoek?

Ontvangen en bedienen van de gasten in ons restaurant (ontbijt, lunch, diner) Gastheer of gastvrouw zijn bij diverse (banqueting)partijen (feesten, recepties, bruiloften, vergaderingen) Alle voorbereidingswerkzaamheden die nodig zijn om een shift te draaien Adviseren en uitleg geven over onze heerlijke gerechten aan onze gasten Opmaken van de rekening en afrekenen met de gasten Het op- en afbouwen van vergaderzalen

Wat biedt het bedrijf?

Bij Carlton Oasis kom je terecht in een gezellig jong team en een open en toegankelijke sfeer. We zijn eerlijk en direct, je weet bij ons waar je aan toe bent. We nemen ons werk serieus, maar nemen het leven met een knipoog. We houden van een grapje en gezelligheid, dat maakt het leven een stuk leuker! Deze vibe verspreiden we graag door het gehele hotel.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder