Legal, Insurance & HR Services Specialist

SNS Bank N.V. Stageplek: Persoonlijk Adviseur gezocht

‘Bij elke verandering in je leven zijn we er voor je.’ Dankzij jou kunnen we deze belofte aan onze klanten waarmaken. Als persoonlijk adviseur bouw je een band op met de SNS-klanten in de regio. Op de momenten die er echt toe doen, sta jij er. Als persoonlijk adviseur ben jij hét gezicht van SNS in de winkel in Hellevoetsluis of Spijkenisse. Iedere ochtend trap je de dag samen met je collega’s af. Hoe ging het gisteren? Kan dat vandaag beter? En hoe gaan we om met de uitdagingen van morgen? Daarna ga je aan de slag. Je verwelkomt klanten aan de balie met een kop thee of koffie, neemt de telefoon aan en helpt je klanten verder. Je gaat in gesprek over wat de klant belangrijk vindt in het leven, wat zijn dromen en doelen zijn. Je helpt de klant graag met het realiseren van deze ambities en kan ingewikkelde onderwerpen op een toegankelijke manier uitleggen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn bij voorkeur op zoek naar 3e jaar studenten. Als persoonlijk adviseur straal je één en al enthousiasme uit. Ook durf je dingen naar je toe te trekken en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen. Voor onze klanten ben je een prettige en betrokken adviseur, die ingewikkelde onderwerpen op een toegankelijke manier kan uitleggen.

Wat biedt het bedrijf?

Ruimte en afwisseling: Afwisselende functie met ruimte voor ontplooien van eigen initiatieven; Goede werksfeer: informeel, sociaal en collegiaal; Jouw ontwikkeling: Persoonlijke groei is belangrijk, daarom faciliteren wij je ontwikkeling graag; Doorgroeimogelijkheden: Mogelijkheid tot het ontvangen van een arbeidscontract Arbeidsvoorwaarden: vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding, jaarlijkse bonus op basis van teamresultaten, bedrijfsopleiding, vergoeding opleidingskosten, laptop van de zaak.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder