Kok

Croissanterie L' Europe

mice en place werkzaamheden beleggen van zelf afgebakken broodjes uitsmijters en omeletten maaltijdsalades het garen van vlees v.b kipfilet en pulled porc wat we zelf maken voor onze broodjes ruime assortiment voor eigen gemaakte taarten en koekjes voor bij de koffie. uitdaging om zelfstandig te kunnen werken ruimte voor eigen ideeen met broodjes en gebak.

Naar wie zijn wij op zoek?

In een persoonlijk gesprek gaat men hier verder op in. Interesse in het vak...ambitie en passie.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een dynamisch bedrijf, wellicht groei jij met ons mee en versterk je ons team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder