1e Medewerker fastservice

McDonald's Stadskanaal Supercrew gezocht!

Denk jij wel eens na over je toekomst? Misschien heb je het al helemaal uitgestippeld, of weet je nog niet zo goed wat je wilt. Bij McDonald’s bieden we je graag de kans om door te leren en een landelijk erkend mbo-diploma of associate degree te behalen. Je combineert werken met leren. Niet alleen in de schoolbanken zitten, maar lesdagen gecombineerd met praktijkdagen. Dat maakt leren een stuk leuker! Tijdens je werk in het restaurant doe je praktijkkennis op, bijvoorbeeld door opdrachten uit te voeren. Je manager begeleidt je daarbij. Theorielessen volg je aan een opleidingscentrum. Boeken heb je bijna niet nodig; bijna alles gebeurt via de computer, ook je huiswerk. Na afloop doe je een schriftelijk examen en een praktijkexamen in jouw restaurant.

Naar wie zijn wij op zoek?

Zie jij jezelf wel als leidinggevende? Als Foodservice Teamleader ben je de rechterhand van je manager of manager in opleiding. Jij zorgt voor een soepele samenwerking van het team, optimale bediening van de gasten en weet alles over het evenwicht tussen voldoende voorraad en lage kosten.

Wat biedt het bedrijf?

- Werken in een gezellig en leuk restaurant. · Wij hebben ruime openingstijden en zijn 7 dagen per week open. Hierdoor kunnen we aan veel wensen van de crew tegemoet komen zodat ze vaak kunnen werken op de uren dat het hen uitkomt. · Wij bieden een competitief salaris en leuke activiteiten voor de crew.

Wat ga je leren?

  • Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
  • Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
  • B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2 Verkoopt producten
  • B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
  • Beheert de voorraad
  • B1-K3-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
  • P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder