Assistant Business Services

Ortho Noord B.V., vestiging Stadskanaal Ontwikkel je vaardigheden en groei met ons team: Kom stage lopen bij een dynamische leerplaats!

De student of werknemer zal een dynamische en veelzijdige rol vervullen binnen ons team. Hij of zij zal werkzaam zijn op verschillende afdelingen, waarbij de focus ligt op het ondersteunen van diverse taken en het bieden van ondersteuning aan ons team. Een typische werkdag begint met het controleren van de e-mails en het beantwoorden ervan. Vervolgens zal de student afspraken inplannen, verzetten of annuleren, waarbij nauwkeurigheid en efficiëntie essentieel zijn. Daarnaast zal hij of zij actief zijn op onze social media-kanalen, waarbij het creëren van boeiende content en het reageren op berichten een belangrijk onderdeel is. Telefoonbeheer is ook een cruciale verantwoordelijkheid. De student zal inkomende oproepen beantwoorden, patiënten terugbellen en vragen beantwoorden bij de balie. Dit vereist een vriendelijke en professionele houding, evenals het vermogen om snel en adequaat te reageren op verschillende situaties.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken zijn ook zeer gewaardeerde eigenschappen. We zoeken naar iemand die initiatief toont, problemen kan oplossen en zichzelf kan motiveren om taken af te ronden. Belangrijk is ook de bereidheid om te leren en te groeien. We willen iemand vinden die open staat voor feedback, nieuwe vaardigheden wil ontwikkelen en zich wil blijven verbeteren in zijn of haar functie. Kortom, we zijn op zoek naar een flexibele en leergierige kandidaat die klaar is om bij ons team te komen en zich verder te ontwikkelen met groeimogelijkheden op lange termijn.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een stimulerende en ondersteunende omgeving waarin je de kans krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien. Bij ons maak je deel uit van een enthousiast team dat je begeleidt en ondersteunt bij het uitvoeren van diverse taken. Je krijgt de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in een professionele setting en waardevolle vaardigheden te ontwikkelen die van pas komen in je toekomstige carrière. Bovendien bieden we flexibiliteit en groeimogelijkheden voor wie zich wil blijven ontwikkelen en bij ons wil blijven werken op lange termijn.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder