Grand Café de Keuning Een diverse stage binnen onze unieke horecafamilie! We kijken ernaar uit om samen onvergetelijke herinneringen te maken!
Wij zijn Grand Café de Keuning en binnen ons grand café & restaurant zijn er veel afwisselende taken te leren. We zijn een echt familie bedrijf met veel passie en kennis, dat gevoel willen we graag met jullie en onze gasten delen! Dit bereiken we door onze persoonlijke service, waarbij aandacht voor de individuele wensen en behoeften centraal staat. Onze keuken werkt met een Kopa houtskoolgrill, dit geeft een unieke smaak aan onze gerechten. Een kijkje in een dag bij ons: mastiek maken en opstarten van het restaurant voor lunch & diner, het gastvrij verzorgen van de ontvangst-, verblijf- en afscheidsfase van onze gasten tijdens lunch & diner. Wij rouleren binnen de bediening met taken zoals bar, food- & drankrunner, cocktails, opnemen. Tijdens je stage kun je leren over producten, persoonlijke service, vaktechnieken, voldoen aan de verwachting van gasten en je team, alles omtrent het hebben van horecazaak en meer. We kijken ernaar uit om onvergetelijke herinneringen met je te creëren!
Naar wie zijn wij op zoek?
Binnen onze familie zoeken we naar iemand: - die creatief, out of the box, durft te zijn. Of er voor open staat om het te proberen! - met interesse in de producten, verhalen, technieken en bereidingen achter bijvoorbeeld bier, wijn, cocktails en gerechten. - die enthousiast wordt van nadenken en leren over de waarom vraag. Wat en hoe serveren we, en vooral ook waarom? - met een open houding. Sta je open om en vooral durf je te leren, fouten te maken, feedback te krijgen en vooral ook te groeien. - die initiatief neemt of dit wilt leren en hierin wilt groeien. - met passie voor gastvrijheid. - die bijdraagt aan het creëren van bijzondere belevingen, wow-stories en herinneringen voor en met gasten. - met een positieve groei mindset. Het vermogen hebben om hard te blijven werken en door te zetten bij tegenslagen, positief zijn, de instelling om initiatief te tonen en je handen uit de mouwen te steken. Hard te werken onder soms lastige omstandigheden.
Wat biedt het bedrijf?
- onze familie bestaat uit een super gezellig en jong team. - de kans om te leren van een leermeester die zelf afgestudeerd is aan de Rooi Pannen (Horeca-ondernemer-manager) en de BUAS (Hotelmanagement) en daarmee jou schoolsituatie en opdrachten goed kan begrijpen. - leren, groeien en samenwerken binnen een klein team onder directe supervisie van je leermeester. Leren van de kennis van je collega's is het mooiste wat er is! - je loopt stage, maar je bent geen "stagiaire", je bent gewoon part of the team! - "Een team, een taak" is onze team visie. - mogelijkheden tot een 0-uren contract of vast (uren) contract. - een leermeester die tijd neemt en heeft om met je aan de slag te gaan. Bij de start van je stage maken we een overzichtelijke planning van welke taken er gedaan moeten worden en in welke week we deze af zullen ronden (uiteraard rekening houdend met vakanties en feestdagen en wat uitloop.. uitstellen hoort er altijd een beetje bij..)
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat