Restaurant in de oude stempel en brasserie Puur Ben jij die zelfstandig werkende kok, die van een uitdaging houd!
Heb jij het in je de gast een onvergetelijke ervaring te geven? Je gaat in ons Restaurant en Brasserie aan de slag met geweldige producten, nieuwe technieken, maar we houden de klassieke ambacht van ons vak als basis. Je krijgt veel vrijheid om het vak te leren, neemt deel aan proeverijen en gaat onderdeel uitmaken van enthousiast team.
Naar wie zijn wij op zoek?
Zoek jij een leerbedrijf voor volgend schooljaar? Voor leerlingen die de opleiding zelfstandig werkend kok (of een vergelijkbare opleiding) volgen, hebben wij een werk - en leerplek vrij.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij: - Een veilige en gezellige werkomgeving. - Een plek in ons team van enthousiaste, ambitieuze en hard werkende collega's. - Een plek waar ruimte is om door te ontwikkelen. - Deelnemen aan proeverijen en excursies. - Goede begeleiding doormiddel van 2 leermeesters.
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan