Gastheer / -vrouw

't Vaerhoes teamspeler die behalve gastheer/gastvrouw ook mee wil werken aan het professionaliseren van onze zaak

Je begint in de regel om 10.00uur op doordeweekse dagen. Als je eerder begint drinken we natuurlijk eerst een kopje koffie, cappucino of thee om samen de dag door te nemen. Om 11.00uur gaat de zaak open en sta je met een ervaren collega samen te werken. Zo leer je op je eigen tempo het vak gastheer en gastvrouw. Afhankelijk van je kennis en kunde kijken we wat je salaris/vergoeding zal zijn. Daarnaast draai je ook mee de avond als er partijen zijn en bij de dinners. Qua openingstijden zijn wij gesloten op maandag en dinsdag. Woensdag en donderdag is onze keuken geopend tot 17.30 vrijdag, zaterdag en zondag tot 19.30uur. Daarnaast verzorgen we ook feesten en partijen. Je begint dan niet smorgens, maar later op de dag als je s'avonds nog moet werken. Omdat we een kleine horecazaak zijn op een AA locatie heb je de mogelijkheid om alle facetten te doorlopen. Ook hou je je bezig met het maken van instructie en werkschema's.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn een relatief jong bedrijf, qua medewerkers, maar ook wat onszelf betreft. We zijn een gezin dat pas een half jaar geleden in de horeca is gestapt omdat we het avontuur aan wilden gaan. Met onze 4 kinderen en daarnaast nog een 10-15tal medewerkers zijn we een hecht team. Dat vinden we ook belangrijk. Iedereen moet zich thuisvoelen. We verwachten behalve inzet ook dat je meedenkt aan het steeds beter maken van ons bedrijf. Oog voor detail is daarbij niet onbelangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Omdat we nog een lerend en groeiend bedrijf zijn, zijn we zeer benieuwd wat jij ons hebt te bieden behalve een hart voor gastvrijheid. We kijken dan ook samen waar je kwaliteiten liggen en waar je deze wilt optimaliseren, zodat jij hier zoveel mogelijk van kunt leren en wij natuurlijk ook van jou.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder